ارتباط مصرف قهوه با افزایش طول عمر

در جدیدترین متاآنالیز انجام شده به بررسی ارتباط بین مصرف قهوه با کاهش مرگ و میر پرداخته شده.

در مطالعات قبلی مشخص شد مصرف قهوه با کاهش مرگ و میر همراه بوده است.

همانطور که عوامل پیری، چاقی و سبک زندگی بر خطر مرگ و میر تاثیر می گذارند، ارتباط بین قهوه و مرگ و میر باید در جمعیت های مختلف و با توجه به خصوصیات افراد مورد بررسی قرار گیرد.

برای ارزیابی کمی این ارتباط،در تاریخ 8 مارس 2019 در پایگاه های داده ای PubMed و Web of Science جستجو و متاآنالیز لازم انجام شد.

نتایج 40 تحقیق روی نزدیک به چهار میلیون نفر ارتباط معکوس بین مصرف قهوه با مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی، سرطان و ... را نشان داده است.

همچنین مشخص شد مصرف 3.5 فنجان در روز باعث کاهش مرگ و میر در همه علتهای مرگ و میر، مصرف 2.5 فنجان در روز برای مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی، و 2 فنجان در روز برای مرگ و میر ناشی از سرطان مفید می باشد.

ارتباط معکوس بین مصرف قهوه و مرگ و میر همه علتها، بدون در نظر گرفتن سن، میزان اضافه وزن، مصرف الکل، وضعیت سیگار کشیدن و محتوای کافئین موجود در قهوه دیده شده است.

میزان مجاز مصرف قهوه روزانه بطور متوسط 2-4 فنجان در روزتوصیه می شود.

 

رفرنس:  pubmed_Coffee consumption and all-cause and cause-specific mortality_2019

مترجم:  راحله رضیئی _ کارشناس ارشد تغذیه گروه درمان چاقی باراکا

برای این مطلب دیدگاهی ارسال نشده است، شما می توانید اولین نفر باشید...

ارسال دیدگاه